Heartmade & handcrafted in Copenhagen

Handelsbetingelser

Vi gør os umage for at tilbyde en god kundeservice. Hvis du har spørgsmål vedrørende at handle i vores online shop, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt og bestræber os på at svare e-mails indenfor to arbejdsdage. Du kan kan også ringe til os på hverdage mellem 9 og 15.

Place de Bleu

Rentemestervej 80
DK-2400 København NV
Danmark

info@placedebleu.dk

Tlf. (+45) 51 37 00 60

Køb af varer

Det er meget simpelt at købe i vores webshop. Når du har valgt de varer du ønsker at købe og har placeret dem i kurven, skal du blot udfylde dine personlige oplysninger ved check-out, såsom navn, adresse og betalingsoplysninger. Du modtager derefter en ordrebekræftelse via e-mail.

Betaling og sikkerhed

Place de Bleu accepterer følgende kredit- og betalingskort: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express, JCB, Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Place de Bleu bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Bankoverførsel

Betalinger med bankoverførsel kan ske til følgende konto, registreret som Casa PdB ApS:

Merkur Bank

Reg.: 8401
Account no.: 4269629

IBAN:DK5584010001137357
BIC/SWIFT: MEKUDK21

Priser

Alle priser er i DKK og inkl. 25% moms, gældende for alle bestillinger fra EU-lande.

Bestiller du fra et land udenfor EU, fratrækkes de 25% moms. Der kan til gengæld blive påført lokale skatter og told, som Place de Bleu ikke kan drages til ansvar for.

Fortrydelsesret og reklamationsret

Det er vigtigt for os, at du er glad for det, du har købt hos os. Hvis du derfor, af den ene eller den anden grund, ikke er tilfreds med dit køb, så bytter eller refunderer vi det gerne for dig. Du skal blot, indenfor 14 dage fra den dag du har modtaget varen, returnere det ubrugt og i den originale emballage til:

Place de Bleu


Rentemestervej 80

2400 København NV

Så snart vi modtager din returnering, giver vi dig besked, og hvis du ønsker pengene retur, sætter vi dem ind på dit betalingskort eller din bankkonto indenfor få dage.

Bemærk at der af sikkerhedsgrunde kun kan refunderes til den konto, der er brugt til betaling.

Porto til returnering af varen refunderes ikke af Place de Bleu, med mindre returneringen er på grund af beskadigelse af ordren under fragt.

Forsendelse og levering

Alle ordrer afsendes fra Danmark.

Vi opkræver et fast beløb for din levering, uanset hvor mange varer du bestiller. Dette omfatter porto, pakning og forsikring. Beløbet afhænger af, hvor du vil have din ordre leveret:

Levering til Danmark: 65 DKK

Levering til EU: 26 EUR

Levering til alle andre destinationer: 35 EUR

Vi kan desværre ikke levere til en PO Box-adresse.

Du kan forvente, at alle varer på lager, afsendes inden for 7 arbejdsdage.

Vi tilbyder gratis forsendelse på ordrer over 300 euro.

Det er altid muligt at afhente order i Showroom og systue på Nørrebro.

Leveringstid

Leveringstiden afhænger af destinationen, se estimater nedenfor:

Levering inden for Danmark: 7 hverdage

Levering til et europæisk land: 10 hverdage

Levering til alle andre regioner: 21 arbejdsdage

Desværre tilbyder vi ikke tracking på ordrer. Kontakt venligst Place de Bleu Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din levering.

Disclaimer

Place de Bleu garanterer ikke for rigtigheden af oplysningerne på hjemmesiden. Indholdet af hjemmesiden kan ændres uden varsel.

Alle ordrer er afhængige af tilgængelighed.