Heartmade & handcrafted in Copenhagen

Vores historie

I Place de Bleu lader vi os inspirere af den etniske skattekiste af håndværksteknikker, mangeartede måder at tænke farver og mønstre på. Kombineret med den skandinaviske designtradition giver det vores produkter et helt unikt udtryk.

Place de Bleu som social virksomhed

Place de Bleu er en socialøkonomisk virksomhed og systue. Det betyder blandt andet, at alt overskud fra salg af designobjekter og salg i systuen reinvesteres i virksomhedens formål.

Vi beskæftiger og opkvalificerer marginaliserede kvinder i vores arbejdsfællesskab. Mange af kvinderne har exceptionelle kompetencer inden for håndarbejde, som typisk er nedarvet gennem generationer.

Det vi laver

Vi designer tekstile produkter til hjemmet i form af puder, pufs, tasker, te- og kaffehætter og meget andet i eget brand. Vores produkter er at finde hos forhandlere i flere større byer i Danmark og i stigende grad i udlandet. Derudover løser vi syopgaver for andre designere og virksomheder.

Vores baggrund

Vores virksomhed blev grundlagt i 2010 på Blågårds Plads, deraf navnet Place de Bleu.

I 2016 blev Place de Bleu en del af den socialøkonomiske organisation, Grennessminde, der er et bo- arbejds- og uddannelsessted for unge med særlige behov. Det er vores forhåbning, at dette leder til et langt fremtidigt samarbejde, hvor vi sammen kan hjælpe mange videre og styrke det rummelige arbejdsmarked i Danmark.