Design din egen bolig og vælg dine farver

Design din egen bolig og vælg dine farver

Vælg dine farver med omhu

Giv dig selv et godt miljø at leve i

Du har et hjem, og det er her, du bor. Lige dig. Måske lever du endda også med en ven eller en partner, og måske har du også stiftet familie eller lever stadig med din egen mor og far og måske søskende. Der er mange måder at bo sammen på. Mange bor jo også alene.

Det er godt at gøre noget godt for sig selv og give sig selv en god gave. Det kunne være at male sit værelse om. Her er det bedst at bruge allergivenlig maling, som også er miljøvenlig maling. En bæredygtig maling giver nemlig en god atmosfære, og der er ikke brugt nogle skadelige kemikalier. Du kan finde det her.

Lev med gode farver

Sådan lever du med nogle gode farver i dit liv:

  • Tænk positivt og vælg lyse farver
  • Tag de gode og grønne valg og vælg naturmaling
  • Træk i malertøjet (økologisk stof) og gør-det-selv
  • Lad dig inspirere af farver i naturen
  • Lad farverne changere med de andre farver i boligen
  • Lad farverne changere med møblementet i din bolig og specifikt inde på dit værelse og i din stue

Hjælp andre med at tage gode valg

Det er et naturligt ønske for et menneske gerne at ville hjælpe andre. Andre i din husstand eller måske nogle af dine venner ønsker måske også at gøre noget særligt godt for dem selv, som kan bibringe dem noget positivt og påvirke dem til at tænke mere positive tanker i deres liv. Du gør blot alt det, som du gør for at gøre noget positivt for dig selv og bringer det videre til andre mennesker. Du vil opdage, at det også er en stor glæde for dig at opdage, at du kan være indirekte eller direkte årsag til andres glæde. Der er nærmest ikke noget større, for det er jo kærlighed.

Drøm en drøm om fremtiden

Fremtiden kan se noget dunkel ud for tiden, hvor der er krig i Europa. Det er dog ikke tid til at fortvivle. Vi står endnu ikke i skyttegravene, men vi har masser af muligheder for at gøre tingene bedre igen, og vi kan hjælpe både ukrainerne og deres aggressorer, russerne, i den herværende konflikt.

Det bedste, vi kan gøre, er at holde vores fokus på at være kærlige, at passe på hinanden, passe på vores miljø og vores samfund, og med alt, hvad vi har, vise, at vi ser frem mod fremtiden med lys og ikke med gru. Vi må vise andre, at vi har kærlighed i vore hjerter. Sådan frembrínger man en illusion, som kan være nok så illusorisk, men også danne grobund til, at vi kan gøre verden en hel del bedre ved netop at have det som et dybfølt ønske. Vi må designe det gode liv for alle.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes