Find den helt rigtige blush

Find den helt rigtige blush

Bluse kan give dit ansigt en smuk og frisk glød, der fremhæver dine kinder og kindben. Hvis du mangler noget til at give dit makeuplook det sidste pift kan en god blush derfor være en fantastisk måde at give din hverdagsmakeup det sidste touch. Er du på udkig efter en smuk blush kan du med fordel lede efter en blush, der matcher din hud og resten af den makeup du plejer at bruge til hverdag. Der findes et hav af forskellige farver, hvilket kan gøre det svært at vælge den helt rigtige farve. Mangler du lidt inspiration til, hvilken nye blush du skal gå efter kan du med fordel læse med her.

Vælg den rigtige farve

Hvis du ønsker at opnå et naturligt og smukt resultat er det en god idé ar vælge en farve, der passer til din hudtone. Har du eksempelvis en meget lys hudtone kan det være en god idé at gå efter en mere lys pink farve, da dette vil se mest naturligt ud. Mangler du inspiration til, hvilken farve blush du skal vælge findes der en masse forskellige blogs og hjemmesider, der kan hjælpe dig på vej, som eksempelvis her: https://skoenhedsguiden.dk/bedste-blush-test/.

Vælg en blush, der passer til din hudtype

Der findes flere typer af blush eksempelvis kan du vælge i mellem om du ønsker at din nye blush skal være en creme- eller pudderblush. Generelt handler valget mest om, hvad du selv foretrækker, men du kan med fordel have din hudtype in mente, når du køber din næste blush. Som når du vælger din hudpleje er det fornuftigt også at overveje hvilken hudtype du har, når du vælger din makeup. Har du eksempelvis relativt fedtet hud kan det være en god idé at gå efter en pudderblush, da din makeup således holder bedre og ikke “fedter rundt”. Har du derimod tør hud kan det være oplagt at anvende en cremeblush, da risikoen for at din makeup kommer til at ligge maget bliver væsentlig mindre, da en cremeblush også kan bidrage med at give din hud en smule fugt.

Påføring af creme- og pudderblush

Udover at tænke på din hudtype kan du overveje om du selv foretrækker at tage din makeup på med fingrene eller med en børste. Foretrækker du at anvende dine fingre kan en cremeblush være et godt valg for dig, da cremeblush er nem at blende ud med dine fingerspidser. Varmen fra dine fingre kan ydermere hjælpe dig med at få produktet til at smelte mere naturligt sammen med resten af din makeup. Er du mere til at påføre din makeup med en børste er en pudderblush måske et bedre valg for dig, da disse er nemmest at lægge pænt med en god børste. Vil du gerne gå all in kan du kombinere begge blushtyper ved først at påføre en cremeblush og dernæst sætte din blush med en pudderblush, så din makeup holder hele dagen. På den måde kan du opnå et smukt og jævnt resultat.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes