Pizzaen har desværre fået et blakket ry for at være usund mad. Det kan det også være, hvis man bestiller en pizza det forkerte sted fra.
Sådan startede det ikke med pizzaen, der kommer fra det italienske køkken, der er kendt for at lave hurtig og nem mad med friske råvarer.
Enhver, der har smagt en ægte italiensk pizza, ved, hvor frisk og smagfuld den kan være. Det er slet ikke at sammenligne med en frysepizza eller takeaway.
Heldigvis er det muligt selv at lave en pizza takket være en Cozze pizzaovn. Man kan lave ens helt egen særlige pizza, hvor man hat bagt dejen selv og anskaffet sig kød fra slagteren og krydderurter fra ens egen urtehave.
Men man kan også vælge at indkøbe de ingredienser, man skal bruge til at lave ens pizza i pizzaovnen, så man endnu hurtigere har en frisk pizza på middagsbordet.
Dette er med til at gøre, at man præcist ved, hvad der er i pizzaen i forhold til, hvad man kan tåle, og hvad man kan lide.
De mange muligheder med en pizza fra en Cozze pizzaovn gør også, at man kan lave en sund og nærende pizza.
En Cozze pizzaovn giver mange muligheder
Med en Cozze pizzaovn bestemmer du helt selv, hvad der skal på toppen af pizzaen, samt hvad dejen skal bestå af.
Du kan lave en grov dej, og så kan du lave en vegetarisk pizza med helt friske råvarer, som der ikke kan findes bedre andre steder.
På den måde er du med til at give pizzaen et sundere udtryk, end den har fået i nyere tid. Desuden bliver det mere acceptabelt at få pizza som aftensmad flere gange om måneden eller ugen, når man kan lave nogle sundere alternativer.
Man kan lave nogle hurtige pizzaer som snacks, og hvis der er nogle tilovers, så kan man fryse dem ned eller bruge dem som et måltid dagen efter.
Desuden er det tit hurtigere at lave ens egen pizzaer selv, end at man skal hen at bestille dem og få dem leveret eller hente dem selv.
Pizzaen kan ikke blive friskere og mere velsmagende, end når man lige har taget den ud af ens egen Cozze pizzaovn, hvor man har kræset for den undervejs i hele processen med at lave den.
Man kommer aldrig til igen at få pizza på anden måde, end når man laver den med ens Cozze Pizzaovn.