Sådan opdagede jeg kunstplakater

Sådan opdagede jeg kunstplakater

Har du nogensinde gået ind på et museum, kigget på et maleri og tænkt “Gid jeg kunne have dette maleri hængende i mit hjem” Nej? Det har jeg nemlig. Her fortæller jeg hvordan du kan få kunstværker ind i dit hjem, billigt!

 

For et par år siden var jeg på ARoS Kunstmuseum I Aarhus og kiggede på de forskellige værker de havde hængende, og jeg kan huske at imens jeg gik rundt fik jeg mere og mere lyst til at have nogle af kunstnerens værker hængende i min egen lejlighed. Min lejlighed var nemlig lidt kedelig, jeg havde nemlig  ikke rigtig noget hængende på væggene, så der manglede lidt… flair. Men der var jo ingen muligheder for at jeg kunne have sådan et smukt værk i mit hjem, eller var der?

Efter jeg kom hjem fra museet kiggede jeg på mine tomme vægge dag efter dag og grublede over om der var nogle måder jeg kunne “spice” mine vægge op. Jeg gik hele weekenden sådan,  indtil nogle uger efter hvor jeg endelig tog mig sammen på at søge på alternative metoder at have rigtig kunst hængende i min stue. Jeg kunne simpelthen ikke lade vær da jeg følte at det kunne give mig en følelse af positivitet, positive dage og inspiration til livet.

 

Det var nemlig sådan her jeg stødte på kunstplakater. Ikke nok med at du kan have et Picassos værk hængende, der er endda nogle af dem der har information af værket og kunstneren på dem, det er endnu bedre end hvad jeg har troet!

Så nu sidder jeg her med min morgenkaffe og kigger på mine smukke kunstplakater der er indrammet i fine rammer, som passer perfekt ind i mit hjem, og samtidig også billigere end at skulle til auktion for bare at prøve at få det originale maleri, hvem gider lige det? Ikke mig. Jeg bestilte dem bare online, og efter 4 dage var de ankommet med fragt.

 

Jeg får også meget ofte komplimenter på dem fra forskellige venner og familiemedlemmer, de er sikkert meget jaloux over at jeg kan have sådan noget flot hængende! jeg købte et smukt kunstværk Portrait of a woman, der er lavet af Egon Schiele i 1910, da den virkelig udstråler for mig selvsikkerhed og femininitet hvilket jeg selv går meget op i, og prøver selv at se positivt på mig selv hver dag ligesom kvinden i værket. Jeg kigger også nogle gange på hende, og undrer mig over hvad hun mon tænker på?

Jeg håber at min opdagelse hjalp dig på vej til at indbyde kendte værker ind i dit hjem og have en indflydelse på din hverdag som det gjorde for mig.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes