Sådan slipper du for tilstoppede afløb

Sådan slipper du for tilstoppede afløb

Oplever du problemer med tilstopninger i dine afløb, kan du her finde gode råd til, at løse problemerne med tilstopninger i dine afløb. Her i artiklen ser vi nærmere på hvordan du forebygger tilstopninger i dine afløb, og hvad du gør ved tilstopningerne, når først de er opstået.

 

Det kan være en fordel for dig der ofte oplever problemer med dine afløb, og som derfor kan have godt af de tips og råd du finder her i artiklen. De kan nemlig kommer problemerne med tilstopninger i dine afløb til livs, og sørge for at du undgår problemer med tilstopninger i dine afløb på sigt.

Sådan forebygger du tilstopninger

Det første skridt mod at undgå tilstopninger i dine afløb er, at du skal sørge for at forebygge tilstopningerne, ved at holde en god vedligeholdelse. En god vedligeholdelse handler først og fremmest om, at du skal være varsom med hvad du smider i dine afløb.

 

Det gælder ikke mindst for materialer som vatpinde og bind, men også for skadelige kemikalier. Ved at være påpasselig med hvad du smider i dine afløb, kan du undgå langt størstedelen af de tilstopninger der opstår.

 

Derudover gælder en god forebyggelse og vedligeholdelse af dine afløb også om, at du jævnligt hælder nogle liter kogende vand i din afløb. Det vil nemlig opløse ophobet fedt og andet snavs, der øger risikoen for tilstopninger i dine afløb.

Sådan fjerner du tilstopninger i dine afløb

Er der først opstået tilstopninger i dine afløb, er der flere metoder du kan gøre brug af, for at komme tilstopningerne til livs. Først kan du forsøge at hælde nogle liter kogende vand i dine afløb, for at se om det vil løsne op for tilstopningen.

 

I kombination med det kogende vand du har hældt i dine afløb, kan du også med fordel gøre brug af en svupper, der kan skabe gennemtræk i dine afløb. Det er meget effektivt, da det kan være det sidste der mangler, for at fjerne dine tilstopninger efter at have hældt kogende vand i dine afløb.

 

Du kan også prøve med forskellige værktøjer og redskaber, samt med hånden, at komme så langt ned i afløbet som muligt, og se om du kan få fat i tilstopningen. Er tilstopningen ikke til at komme ned til, tyder meget på, at årsagen til tilstopningen er længere ned i kloakken.

I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med professionel kloakservice, der kan løse ethvert problem med kloakken, herunder enhver tilstopning. Med diverse udstyr og redskaber, herunder tv-inspektion og slamsugning, der vil kunne rense din kloak fri for tilstopninger. Det er vigtigt du overlader arbejdet med at rense din kloak til professionelle, da de har den nødvendige uddannelse, de nødvendige kompetencer og ekspertise.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes