Din topmadras er altafgørende for din søvn

Din topmadras er altafgørende for din søvn

Din topmadras skal faktisk ikke bare beskytte din seng, det er også den der former sig efter din krop og er med til at afgøre hvordan du lægger i løbet af natten. Derfor er valget af topmadras mindst lige så vigtig som valg af din seng. Her får du en guide til hvilken topmadras du skal vælge.Vil du hellere bare hurtigt videre til et stort udvalg af topmadrasser, frem for at læse denne test så klik dig ind på Sengeguruen.dk og se det store udvalg

Tænk på dine behov

Det hjælper ikke meget at kigge på tests af forskellige top-madrasser uden at kigge på dine egne behov først. Vi er nemlig alle sammen forskellige og sover også ofte i forskellige stillinger. Nogen har mere brug for støtte af kroppen og andre har brug for en blødere seng. Måske har du behov for at tage særlige hensyn til astma eller allergier, eller måske er du en af dem der sveder meget når du sover, uanset hvad, så findes der topmadrasser der imødekommer forskellige typer af mennesker, så vær opmærksom på din krop og dine behov inden du skal vælge.

Forskellige materialer

Der findes topmadrasser i forskellige materialer, som f.eks. skum, latex, memory-skum osv.

De har alle forskellige egenskaber, nogle tilpasser sig din krop, mens andre tilføjer lidt ekstra hårdhed til dine eksisterende madrasser.

Skum madrasser er generelt dårligere til at lede varmen væk end f.eks. latex topmadrasser.

Prisen på en topmadras

Prisen på en topmadras kan starte ved omkring 1500 kr. og fortsætte op til over 5.000 kr.

Det kan selvfølgelig være at dit budget er afgørende for hvilken type topmadras du har brug for, og er din seng perfekt, så skal du måske også kun bruge en topmadras for at beskytte din seng og forlænge levetiden.

Som udgangspunkt vil det dog altid være sådan at pris og kvalitet følges af. Topmadrasser til under 2000 kr. er som regel lavet af billigt skum, og giver ikke nogen form for støtte eller ekstra blødhed til din seng.

Vælg vaskbart betræk

Et godt tip er at gå efter et vaskbart betræk. Det er ikke alle topmadrasser der har et aftageligt betræk der tåler vask, men da du sveder en del hver nat, og topmadrassen tager imod det meste, så er det en rigtig god ide at vaske betrækket 1-2 gange pr. år.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes