Sådan skaber du ro i hjemmet ved hjælp af din boligindretning

Sådan skaber du ro i hjemmet ved hjælp af din boligindretning

God boligindretning kan virkelig lave en bolig om til et hjem. Og god boligindretning har også en kæmpe indflydelse på vores mentale helbred. Det er blandt andet derfor, at det er så vigtigt at gå op i.

Læs med i denne artikel for at få en bedre ide om hvordan du skaber ro i boligen ved hjælp af din boligindretning. Læs med her hvis du går op i boligindretning generelt.

Tænk på hvilke farver og snit du hiver ind i hjemmet

Det er meget vigtigt at overveje, hvilke farver og snit du hiver ind i dit hjem. Med hensyn til farver så er det for eksempel meget vigtigt, at du ikke hiver meget skrigende og fremtrædende farver ind i boligen – og især ind i rum som du normalt vil skulle gå til ro i, såsom din stue eller dit soveværelse.

Vi mennesker er meget visuelle væsener og derfor påvirker det os også utroligt meget, hvis vi har meget skarpe farver inde i boligen. Din underbevidsthed kommer simpelthen i alarmberedskab, hvis du har røde, orange og andre skarpe farver omkring dig. Omvendt er det ikke en god ide kun at køre i hvide og sorte farver, da det hurtigt kan virke meget klinisk for de fleste. Beige, en rolig blå og grønne farver er vejen frem.

De snit vi har i hjemmet påvirker os også. Det betyder for eksempel, at vi ikke skal have møbler og dekorationsting i vores hjem som udelukkende er ’skarpe’ eller meget kantede. Det handler om at hive de bløde og runde former ind i boligen, da vores underbevidsthed finder det mere behageligt at være i sådanne omgivelser.

Det er naturligvis også muligt at kombinere de skarpe og runde snit. Hvis man kombinerer det rigtigt, så kan det give en meget flot stil inde i hjemmet.

Der hvor du går til ro om natten

Det er især meget vigtigt at tænke i boligindretning i de rum, som vi skal slappe af i. Og her betyder vores soveværelser rigtig meget. Vores søvn er nemlig uhyre vigtigt og det er derfor vigtigt, at vi designer vores soveværelser med omhu.

Det er først og fremmest vigtigt at prioritere hvilken seng vi ligger i. På Herligthjem.dk/kontinentalsenge/ kan du se et eksempel på nogle gode senge, som det er værd at investere i.

Men derudover skal du tænke i hvilke farver og snit du hiver dig ind. Og hold for guds skyld dit tv inde i stuen!

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes